Utopia Hippie Markt – zondag 16 Juli 2017

Posted by: Utopia Markt fan - Posted on:

Op zondag 16 juli is de volgende Utopia markt.

De Hippie markt is weer terug in Utopia.
Vorig jaar was deze markt in zeer korte tijd uitverkocht, dus uiteraard organiseren de Utopia bewoners deze markt in 2017 ook.

Ben jij gek op de Ibiza style of vind je het gewoon leuk om een keertje een kijkje te nemen op het Utopia terrein, dan is dit de uitgelezen kans om gezellig langs te komen en te genieten van al het moois wat Utopia je te bieden heeft.

Samen met verschillen standhouders gaan we deze dag omtoveren tot een ware beleving en niet zo maar een standaard markt. Ook zullen ze zorgen voor verschillend entertainment.

je kunt kiezen uit 4 verschillende shifts, maar als je eenmaal op het terrein bent hoef je niet naar 1,5 uur het terrein te verlaten

Kortom: Een geweldige dag vol belevingen die je niet mag missen!
Duur van de markt: 11:00 uur tot 18:00 uur

AANVANGSTTIJDEN markt shifts:
Aanvangstijd shift 1: 11:00 uur
Aanvangstijd shift 2: 12:30 uur
Aanvangstijd shift 3: 14:00 uur
Aanvangstijd shift 4: 15.30 uur

Let op: De shift tijd is alleen voor binnenkomst. Er is geen verplichting om na 1,5 uur het terrein te verlaten !!
Toegang voor alle leeftijden. Tot 18 jaar onder begeleiding. KINDEREN T/M 4 JAAR GRATIS TOEGANG

Ontmoet de Utopianen, bezichtig het terrein tijdens een rondleiding, verwen jezelf met de mooie producten die deze dag aanwezig zullen zijn.

Wilt u ook naar deze Utopia markt?
Bestel dan vandaag nog uw kaartje.
Lees op de pagina ‘Naar Utopia markt‘ hoe dat in zijn werk gaat.

13 replies on “Utopia Hippie Markt – zondag 16 Juli 2017”

 • waar blijven de utopia foto s

 • Hoe lang duurt het voor dat de fotos van de hippie markt van 16 julli 2017 er op de site staan waar je ook met de bewonners op de foto sta van Utopia

  • Normaal gesproken binnen een week. De verwachting is dat ze deze week wel worden geplaatst.

   Utopia Markt fan
    • Het officiële antwoord van Utopia is:
     Begin bericht
     Goedenavond,
     Bedankt voor het berichtje. Helaas hebben wij te maken met computerproblemen, waardoor de foto’s iets vertraging hebben. Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.
     Veel groetjes van alle Utopianen
     Einde bericht

     Utopia Markt fan
     • Oké bedankt maar zag dat de foto’s al op staan of komen er nog op meer foto’s omdat ik mezelf niet zie tussen staan vandaar of komen die nog later erbij te staan want had er wel 4 muntje er voor betaald omdat ik 4 keer met de bewoners op foto sta hoor het wel en ik snap dat ze problemen hebben met pc en vind het wel knap wat ze allemaal neer zetten in Utopia de bewoners bijvoorbeeld evenementen

     • hoi heb de fotos al maar ik mist alleen jeroen en chipp nog of zei zijn er nog mee bezig de andere fotos zijn erg leuk geworden en anders kijk ik rond a20.00 uur nog effe en als je die fotos nog niet heb en er nog niet op sta moet je het bij de inwonners zelf zijn

 • Hallo,

  Net heb ik even de foto,s bekeken van de hippiemarkt, want we hadden allemaal polaroidfoto,s maar de foto met Bas hebben we via de mannelijke fotograaf gedaan. Verschillende foto,s laten maken en voor betaald en helaas…zie ik de foto er niet tussen staan. Komen er nog meer foto’s bij en hoe kan ik anders aan de foto komen?

  Groetjes Els

 • Ik heb genoten van het lezen.

  re-enactment

Leave a Comment