Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners

Posted by: Utopia Markt fan - Posted on:

Gelukkig hebben de Utopia bewoners al een tijdje een e-mail adres waardoor ze nu dus gemakkelijk vragen kunnen beantwoorden via de mail.

Je kunt de mail sturen naar: inwonersutopia@talpa.tv

Het bezoekadres van de bewoners kun je vinden op Utopia 2 adres

93 replies on “Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners”

 • Wanneer hebben jullie een markt in Utopia?

 • Wat is het toch een zooitje ongeregeld daar in Utopia gunnen elkaar het licht in de ogen niet
  Wat is dat stelletje van drie (gerrit Tim en joagim toch een stelletje lulaas ze draaien alles om en zeggen dat ze niets van het geld verstoppen weet nou die weten alle drie wat er gedaan is er zijn er twee die het geld begraven heb en tegen de andere maar zeggen dat alleen Tim het gedaan heeft stelletje huigelaars

 • Wat moet ik doen om daar te kunnen komen voor een foto met de fototoestel van Gerrit met een paar van utopia2 bewoners?

  Marsh Boomsma
  • Het beste kun je een mail sturen naar de bewoners met de vraag, inwonersutopia@talpa.tv

   Utopia Markt fan
  • Ik hoop dat Shelley beter opdroogt dan haar moeder.
   En dan heeft die moeder ook nog gezegd dat ze vroeger als 2 druppels op Shelley leek ! ! ? ?.
   Dat is onmogelijk wat ze verklaart.
   En dan denkt ze ook nog met haar afwijzend gedrag tegen Gerrit , dat ze indruk maakt.
   Volgens mij is Shelley gewoon een meisje dat altijd
   Onderdrukt is geweest. En waar veel van geprofiteerd is.
   Een ding moet ze wel doen ! ! En dat is die Gerrit helemaal links laten liggen met zijn gezwets.
   Als je hem hoort praten merk je meteen dat hij alles wat hij zegt van tevoren heeft ingestudeerd.
   En dan zegt hij ook nog keihard dat hij en Shelley niet kunnen praten omdat hij meer moeilijke woorden gebruikt , en dat is volgens hem niet voor eenieder weggelegd.
   De Sukkel.
   Zelf heeft hij nooit een waardig diploma ergens in behaald , volgens kenners is hij zelfs gezakt voor zijn zwemdiploma , en verkeersdiploma die bijna iedereen doet op de lagere school.
   Neen Shelley., laat je niet inpakken door al die wijsneuzen in Utopia en doe lekker je ding.

  • We hebben een vraagje zouden jullie mee willen Werken aan een laatste wens voor mijn mama met de wensambulance een bezoekje te brengen aan Utopia dit zou echt geweldig zijn

 • hallo sjon
  wij willen graag bij jullie graag bij jullie op bezoek komen en dan samen met jullie op de foto staan

  marco kappers
 • Weten jullie hoevaak de utopianen hun brievenbus post ontvangen? Krijgen ze dit rechtstreeks van de postbode of zit hier een tijd tussen?

 • Ik ben een fan van Michael Jackson en stoor me aan het feit dat Shelley, die ook een fan beweert te zijn, de vraag van Gerrit over zijn geboorte datum compleet verkeerd beantwoordt. Volgens haar zou Michael op 25 juni (zijn sterfdag!) 1949 geboren zijn. Michael Jackson is op 29 augustus 1958 geboren, en blijkbaar wist Gerrit dat ook niet. Als fan/bewonderaar van hem zou dat toch het minste moeten zijn dat je over hem hoort te weten!

  H.J.M. Rademaker
 • Zijn shelly en gerrit de Billy en Ruud van Utopia 2 walgelijk die 2 en jammer dat gerrit er niet uit gestuurd is samen met Tim en jo wat een stel sukkels

 • Hoe kom ik en met wie kom ik in contact om zaken met jullie te doen?
  Ik heb een dj en geluidsapparatuur. Wij zijn gevestigd in Bussum.
  Website
  dj-sounds.amsterdam
  Mvg Peter

 • Hebben jullie ook allemaal een persoonlijk emailadres?

  • Waarom vertrekt Adriaan niet uit zichzelf ?
   Hij zal toch wel gemerkt hebben dat niemand in Utopia hem echt mag.
   Misschien kan hij zijn oude plaatsje in hetLabrehuis terug krijgen.

 • wat een zooitje daar op bij utopia vind zo kinderachtig wat steeds gebeurd
  je kan zien dat het groote kleuters zijn die in die tent slapen echt waar
  maar dat zijn we inmidels gewend van die gasten ik vind dat sbs talpa maar moet ingrijpen op tereinhet is inmidels ulopia.

 • Ik zou adriaan graag willen trainen of goeie tips geven om die gerrit pakslaag te geven mochten ze gaan boksen

 • Ik wil ook wel tegen Gerrit boxen en als ik daar mee klaar ben tegen Timothy. ze even flink pak rammel geven dat ze huilend Utopia verlaten.

  gr van een vent van 52

 • Ik ben vanaf het begin(dus Utopia 1) trouwe kijker van Utopia maar wat er nu allemaal gebeurd vind ik vreselijk. De drie musketiers zijn huigelaars met een hoofdletter H. De meeste zijn een stelletje lanterfanters . Jonge mensen die je voortdurend overdag op bed ziet liggen en als ze niet op bed liggen vliegen ze elkaar in de haren. Nu zie ik net dat Jessie binnenkomt als nieuwe inwoner. Dat is de grootste minkukel van de hele wereld. Denkt dat hij heel wat is. Volgens mij lijd hij aan grootheidswaanzin en is bovendien een dictator eerste klas. Ik voorspel dat Timothi en Jessie elkaar binnen de kortste keren in de haren vliegen. Het wordt er niet leuker op. Ze hebben absoluut geen idee wat het woord Uttopia betekent.

  • Ben het volledig met u eens !
   Het is een diktatortje 1e klas ,met tevens hoogmoedswaanzin.
   Hoop dat alle andere bewoners dit gedrag vlug de mond snoeren.
   Verder bestaat er het vermoeden dat Adje smoorverliefd is op die minkukel Jessie

 • Geachte leden, Utopia

  Met verbazing volg ik ook Utopia, maar meer hoe de leden elkaar voeden, niet met voedsel maar kwa energie. 15 verschillende mensen dus ook verschillenden energieën.
  Graag wil ik daar bij helpen om elkaar beter te begrijpen,en daar mee om te gaan. Met de Nine Star KI wordt er veel meer duidelijk hoe iemand energie werkt op de ander.

  Met vriendelijke groet,

 • beste bewoners
  ik heb een order besteld een mannenkalender en een cap van jjm. de mannenkalender is binnen maar de cap was er niet bij. op 3 januari heb ik dit al geschreven en ik kreeg een bevestiging dat het bericht in behandeling werd genomen. Tot de dag van vandaag niets gehoord en niets gekregen. Hallo wordt eens wakker en verzend de cap naar mij toe.

 • Wat een ongelooflijke arrogante man is Jessie. De toon waarop hij tegen anderen praat! Alsof hij de enige juiste persoon op aarde is. Hij heeft best goede ideeën, maar met die arrogante houding van hem ben ik wel klaar! Hij denkt dat ie alles over iedereen te zeggen heeft. En dat al vanaf dag 1. Van mag hij naar huis. Bah, wat een nare man.?
  Jammer dat Joachiem naar huis is.

  Sandra van de Donk
  • Ben het helemaal met je eens Sandra. Weg met die man. Want die een onrust veroorzaakt in de groep !!! Ik heb het gevoel dat hij door SBS gevraagd is, want wie mag nou met meer dan zijn kist binnen komen ? Niemand toch ? Waarom hij dan wel met een boot ?!!!Daar zal hij wel een zakelijke deal uitgesleept hebben, die slang. Bah wat een naar ventje. En SBS is heel stom om hem binnen te laten want menig streamer heeft er genoeg van. het lijkt niet Utopia 2 maar Jessie 2 die ze uitzenden. Foutje SBS…mensen kotsen van hem al sinds utopia 1 !!! EN WAT BLIJKT : DE KIJKcijfers lopen ineens terug. ALLEmaal de schuld van die dictator die Jessie heet.

   • Ja en van SBS6 die hem in Utopia heeft gezet. Daar is het mee begonnen. Voor de kijkcijfers. Nou, die lopen dus terug vanwege die arroganre kwast. Foute beslissing SBS6! Andere utopianen: ZET HEM ER UIT! Wie laat zich nou zo behandelden?

 • Jessie is oké.. Hij brengt alleen verkeerd.. Tim eruit dan veranderd franny vanzelf wel

 • Goedemorgen lieve bewoners .jullie hebben last van natte voeten …tip broodhamen zakjes over de voeten dragen in je schoenen .droog en lekker warm

  Tiny hendriks
 • Hallo Utopianen, ben een fan vanaf het begin!
  Jessie is een NARCIS en een enorme STOKER, en JALOERS. Op Timothy en Franny en Mike en Lotus. Die 4 staan samen sterk en geven goed tegengas, klasse. Franny pas op voor Jessie. Timothy en Lotus geven hem prima op zijn donder!Mike hij is jaloers op jou, HIJ wil de leider zijn.Na elk gesprek met iemand zegt hij altijd: ze is te stom om te poepen of hij is beneden mijn intelligentie.Alleen Jessie zelf vind zich zelf een superman.

 • Beste Utopianen, Jessie brengt negativiteit in jullie groep.
  Jessie is een NARCIST met narcistisch gedrag, manupulerend dus. Hij is een super Stoker bij iedereen en Jaloers.Franny laat je niet beinvloeden door hem, Tim is heel lief voor jou en dat probeert hij kapot te maken. Ook Mike en Lotus maar jullie kunnen hem goed tegengas geven gelukkig.Met name Lotus en Tim : klasse !
  Als hij weer eens wegloopt, onkunde, zegt hij dingen als: te stom om te poepen of die is beneden mijn niveau. Bahh, wegstemmen dit figuur.

  • Jessica denkt dat hij alles beter weet omdat meneer in utopia 1 heeft gezeten.
   Ze hadden hem voor het leven moeten verbannen uit utopia
   Misselijk mannetje

 • Narcis moet natuurlijk N A R C I S T zijn. B.

 • Je zal als ouders van Franny een brief ontvangen van ene Timothy uit Utopia die de hand komt vragen. Als vader ga je toch heen en geeft dat mannetje een ongenadig pak op z’n donder, hoe haalt hij het in zijn hoofd om dat meisje zo te manipuleren en negatief te beïnvloeden. Dat meisje moet juist vrij zijn om te leren en zelf bewust te worden. Eruit met de jongen, agressief, in het verleden stelen van de groep, huichelen en achterbaks gedrag. Nee, een slecht voorbeeld voor een ieder, de ene maffiosie is er al uit, nu hij nog

 • Ja Jaap, hier ben ik het helemaal mee eens, wat een akelig ventje is dat. Zo leert Frannie nooit voor zichzelf op te komen. Ook vind ik het zo jammer van Mike dat hij zich zo negatief laat beïnvloeden door twee mensen die in de echte maatschappij totaal niet kunnen functioneren. Mike is door het gemanipuleer en gestook bijna onherkenbaar geworden. Ik hoop dat hij snel tot inkeer komt, en dat hij samen met Jessie de kar gaat trekken. Die is absoluut voor een welvarend Utopia. Hij heeft super goede ideeen, hij moet alleen leren dat andere mensen ook een mening hebben en dat alles in het leven een compromis is. Lotes en Tim zijn de ergste in hun soort, daar valt Jessie bij in het niet.!!

 • Wat een ziek mannetje is die Tim zeg, zoals die voor Jens stond.
  Ik had hem zijn ogen dicht getikt.
  En wat denk je van die fran met die centenbak.
  Tim is een leugenaar die het zelf gelooft en centebakje gelooft die idioot.
  Gelukkig zit ik daar niet want had er toch een paar ogen dicht dicht geslagen.
  Mijn bloed kookte toen ik zat te kijken.
  BAH! Wat een ziek zooitje loopt daar zeg, lijken wel kinderen van maximaal 7jaar

  • Deze mensen moeten zich kapot schamen voor wie ze zijn vooral lotus en tim. maar ook mike is een ongelovelijke aso geworden, heb me in deze man(eigenlijk meer een tiener in gedrag) vergist

   Die tim heeft echt grootsheidswaanzin en is zeer narcistisch. Zou wel een beetje therapie kunnen gebruiken. Ergste is ik betwijfel of hij zelf straks zijn gedrag echt veroordeeld als hij het ooit terugkijkt.

   Als tim en lotus verdwijnen zouden dan zou utopia een betere plek worden. Waarin mike en franny zich ook kunnen ontwikkelen en prima zouden kunnen samenleven.

   Maar dit is echt heel zielig. De hele groep word voor lul gezet door dit alles. Met de drie musketiers ging het al ver en dacht ik dit slaat alles. Maar de nieuwe tim en lotus met haar negatieve egoistische benadering op alles brengt het weer naar nieuwe lows in dit programma. Het is zelfs zo erg dat niet zo leuk meer is om te kijken.

 • Hallo, totaal NIET mee-eens. Tim is ok, hij komt op voor zijn vriendin,dat heet Liefde. Jens, loop ajb niet achter Jesse aan of houd je eigen mening. Dat doet Adriaan ook. Jesse vind iedereen nietsnutten en zoals hij vandaag zei:vieze kwallen. Hij probeert Tim bij iedereen zwart te maken, élke dag. Hij is een stoker en opstoker. Mensen open je ogen voor Jesse-de-narcist,die slechts handelt uit eigen belang maar zegt: ik doe het voor Utopia.Hij liegt. Gerrit volg hem ajb niet.Eens laat hij je vallen als het hem uitkomt. barbara

  • U zegt jessie doet alles voor zichzelf en niet voor utopia. Maar kunt u mij uitleggen hoe hij hier baat bij heeft?

   Hij krijgt alleen maar gezeik over zich heen terwijl hij doet wat iemand uit de financien zou moeten doen. Helaas is financien iets wat met elk aspect te maken heeft. Alles moet namelijk betaald worden. Het bouwen, de dieren, de evenementen alles. Dus alles zou via de financiële afdeling moeten gaan voor er wat gedaanword.

   Ik kan ook niet zo goed begrijpen hoe u tim zijn gedrag probeert te rechtvaardigen met dat het uit liefde is. Het gedrag dat deze jongen vertoond hoort niet thuis in de maatschappij en ook niet in utopia. Hij is al veelvuldig flink over de streep gegaan heeft duidelijk ook anger issues en heeft zichzelf niet tot nauwelijks in de hand

   Een schaamteloos naar persoon als je het mij vraagt. Liegen aan de lopende band. (Zelfs terwijl je weet dat het gefilmd word.) Stelen uit kas. Zijn eigen vrienden verloochenen. Mensen hun bedden in het water gooien. niks gaat hem te ver. En ook nog een (slechte) manipulator. Zou je kind maar zijn waar heel nederland naar kijkt.

 • Eigenlijk zijn jullie allemaal egoïstische en egocentrische mensen in Utopia. Hiske nog het minst. Het is echt triest hoe jullie met elkaar omgaan. Allemaal uit op eigen gewin en heel makkelijk ten koste van de ander. Jullie zijn een goede afspiegeling van een groot deel van de samenleving. In de gewone samenleving zijn gelukkig ook mensen die echt anders leven en daar vind ik meer Utopia dan bij jullie. Jesse hou toch op met iedereen op zijn/haar fouten te wijzen en je verbazing daarover uit te spreken. Je bent een heilig boontje! Gerrit ga eens wat doen man! Hou eens op allemaal met te stoken en de strijd aan te wakkeren. Zoek jullie gemeenschappelijke belang! Dat is een nieuwe samenleving creëren waar anders met elkaar wordt omgegaan toch. Ik snap wel dat Brenda voor haar oma kiest. Jullie werken niet aan een visie! Veels te druk met overleven van jullie zelf. Zowel fysiek als mentaal. Succes!

  A van de Donk
 • Goede dag ik heb vorige week maandag een taart besteld en betaald 23,95 nu langer als een week geleden met ongeveer 20 e-mails gestuurd gebeld naar de redactie nog geen taart en krijg ook geen antwoord van de inwoners dat houd in geen taart en 23,95 weg echt een schande

  Rachel Que-Siam
 • Was het niet zo dat tim tegen de winnaar van de boxwedstijd zou boxen???

 • Jessie,de heilige boon, is er mede de oorzaak van dat Mike is vertrokken.Dat is wat hij wilde. Nu is Tim aan de beurt om weg te pesten. Zodat hij de leider kan zijn. Ik begrijp niet dat de Utopianen dit toelaten. Zo goed worden ze gemanipuleerd door Jessie. Wordt wakker svp.Alleen Lotus en Tim hebben hem door en geven weerwoord, nu ook Hiske gelukkig door te antwoorden: ik zie jou de hele dag nietsdoen.Tim , pasop voor Jens, die hoort jou uit om het vervolgens door te brieven naar J. Jessie s woorden als hij weer eens wegloopt: stelletje schoften, klootzakken, imbycielen, gore tengels. Woorden die je niemand anders in Utopia over anderen hoort zeggen. Stem svp jessie WEG, hij is JALOERS op de relaties en de hele groep heeft weer plezier.Adriaan doe wat jij wil en aankunt want jessie wil met de eer gaan strijken.Hij is een egoist en GEEN groepsmens, jij wel. B

 • Hai Utopianen, bij de laatste tiroler markt was iedereen verkleed, geweldig. Een persoon niet natuurlijk, ohja een paar bretels….Uit jalouzie stelde hij voor om Tim een Tshirt aan te bieden omdat Tim zijn blote bast liet zien. Altijd een ander zwart maken. Tim jij was tenmiste verkleed en dat verkoopt op de markt.Mileine wees gewaarschuwd voor minkukel-jessie, trap niet in zijn leugens( Billy bakker..). B.

 • Beste Utopianen,beste Tim en Franny, geacht publiek, Achter de rug van Tim om proberen Jessie, merel en Gerrit iedereen op te stoken om Tim weg te sturen, zelfs Christel. Waarom een mooie relatie stukmaken ?
  Adriaan wees ajb verstandig met je keuze, niet Tim maar Jessie wegstemmen. Timothy pas op, jij vertrouwt Jessie maar hij liegt in je gezicht!Hij kletst over jou achter je rug dat je de vorige keer Joa en nu Eric gebruikt… Jessie: IK ga niet naar huis, jij wel. Stuur svp de grote MANUPULATOR Jessie naar huis.Ook Merel,door de invloed van Jessie, speelt gemeen spel: we moeten zorgen dat minstens 5 mensen op Jim stemmen..ook Gerrit speelt vies spel om zijn eigen hachie te redden. Als Tim weg zou gaan, na Mike, wie gaat Jessie dan wegpesten, ter eigen glorie. publiek wordt wakker. barbara

 • Toen ik de grote boot en die Jessie door de poort zag komen dacht ik, daar komt een dictator aan en de Utopia sfeer werd eensklaps anders. Een man die iedereen recht wil zetten en eisen dat ze doen wat hij wil. Want Hij was degene die wist hoe het moest. En al was het sfeertje op dat moment ook niet alles, door zijn gedrag werd het nog erger. De onderlinge verhoudingen werden door zijn toedoen een haat en wraakzuchtige sfeer. Jammer dat zo’n persoon alles kan verpesten. En al heeft iedere inwoner van Utopia een eigen gedrag met eigenaardigheden. Als je elkaar een beetje wil begrijpen en respect hebt voor elkaar dan kun je een geweldig Utopia 2 opbouwen. Dit kan niet als er steeds een hatelijke en wraakzuchtige sfeer hangt. Het zou goed zijn als alle Utopianen de televisiebeelden zagen, die wij als kijkers iedere dag zien. Misschien zouden ze dan van hun eigen gedrag kunnen leren hoe het niet moet. En Jessie, het zou voor iedereen beter zijn dat jij het plein gaat verlaten. Ik denk dat dan het sfeertje een stuk beter zou worden. En iedereen weer zichzelf kan worden.

 • Dank Ellen, volkomen eens met je. Jessie die Narcist, wat is de reden dat SBS hem (+ een boot) heeft binnengelaten, de sfeer is vijandig en naar sinds zijn komst.Al het slechte wat hij over een ander zegt, is HIJZELF.De Utopianen hebben helaas(nóg)niet door dat hij een gladjanus is.Hij zorgt ervoor dat Mike wegging, ook Lotus, en nu Tim omdat dat degenen waren die Jessie doorhadden.Jessie smoest rond: Tim houdt Franny onder de duim om hem gelukkig te maken enz enz. Niet waar, Timothy houdt van Franny en andersom.Gemeen is Jessie. Adriaan ajb help Tim en niet Jessie. Hierna ben jij ad beurt zodat Jessie de winst en EER van de bakkerij tot zich trekt.Hij speelt een spel. En heel gemeen van Gerrit om,na JOA, nu ook Maat Tim weg te pesten.Hij en Merel worden bespeeld door Jessie maar hebben het niet door.

 • Beste Utopianen, Jim is weggepest door geroddel en gestook van met name gerrit en jessie. En ze trappen na ook!Gerrit: Franny zal ontdekken dat ze een verkeerde keuze heeft gemaakt of beter voor haar en beter voor ons. En Jessie: en nu de boomhut (van Jim) weg, wat een waardeloos projekt. Dit is gemeen natrappen.Geef ajb meer tegengas aan Jessie,hij stookt sneeky en roddelt negatief over iedereen achter diens rug. Adriaan heeft hem nu gelukkig door.Jullie ALLEN beslissen niet die ene narcist.

 • Wat is die hiske toch een huichelaar elke keer achter iemands rug mee praten wat irriteer ik .e toch aan haar zeg kan ze er niet uit

 • Hiske is tenminste sociaal en goed begrijpend, kan je van Jessie niet zeggen.Jessie zegt over zijn medeUtopianen: het zijn schoften, verwende nesten, slappe kneuzen, domme hoofden, stel simpelen of ze hebben een mentaliteit van een naaktslak. Hij kust Merel en achter haar rug roddelt hij : diva gedrag, ze ontvreemd geld van de BV of ze graait dan hier dan daar. WAT JE ZEGT BEN JE ZELF is een waar gezegde. Merel pas op voor Jessie.

 • zou het leuk vinden als Merel deze onderstaande foto krijgen kan grt lion leeuw facebook

  math stevens
 • Spoed willen jullie vragen op brandon mij wil mailen alsublieft het is voor mijn heel belangrijk
  Het gaat over de mail

  Revalidatie ik ben fan van brandon

  Bert de jong
 • Geachte Utopiaanen, Ik wil graag iets over het geloof komen vertellen .. Ik hoop dat jullie hiervoor open staan .. en gewoon ondanks je niet gelovig bent een dagje wilt weg lachen. Nemen jullie mijn uitdagen aan ..

  Vrg Gerard.

 • We krijgen nog een vest van hiske 10 mail.s gestuurt geen reactie anders willen we ons geld terug is al van 31 maar dat we wachten

  Adrie van dam
 • hallo Utopianen, zou graag de moederdagmarkt bezoeken maar heb geen paspoort, kan ik wel komen? De entree is 7.25, ook voor kinderen???

  w.reinders
 • Hallo. Het zijn allemaal volwassen mensen en ze weten dat er camera’s zijn, als ze niet bekeken wíllen worden hoeft dat niet, maar als hun dat niet interesseert dan wil ik dat ook wel zien

 • Hoi hoi, ik ben ook een kijker vanaf de 1ste dag. De mensen van Utopia 2 zijn zoooo verschillend. Het lijkt wel alsof ze niet nader tot elkaar komen. Ik bedoel er is helemaal geen 1-heid. En sorry hoor, dat Dylan zich zo laat bekoeieneren en vernederen door softe Kaylee ….., brrrrrrr. Rillingen over mijn lichaam. Al ben je vroeger gepest, juist dan moet je weten dat je anderen, en zeker je naaste(n) respectvol moet behandelen! Enfin, ben blij dat Kees er weer even is, kan die tenminste de mensen tot elkaar brengen. En Adrie, je doet het goed jongen, jij weet tenminste waarvoor je naar Utopia bent gekomen.

  Sophie Grootveld
 • Hallo Kaylee,
  Ik zou best wel een paar keer langs willen komen om een proef persoon te zijn om tattoo’ s te laten zetten. Misschien goed voor het zelfvertrouwen.
  m.v.g. Patrick Sommeling

  Patrick Sommeling
 • Beste utopia bewoners
  Ik kijk elke dag naar jullie pprogramma. Leuk maar aan bepaalce dingen stoor ik mij gigantisch. Ik dacht dat jullir er waren om de perfecte utopia te creëren maar zie niet echt dat dit gebeurd.Sommige van jullid geven aan dat ze iets willen doen voor de markt maar ik zie maar enkele van jullie er echt iets aan doen.
  Hoe vaak hoor je”dat doe ik, dit doe ik” maar er gebeurd geen flikker.
  Wat werk betreft: ik zie meer bewoners alleen maar hangen en geen flikker uitspoken.Ga eens wat doen!WEES BLIJ DAT JE MAG WERKEN EN GELD KAN VERDIENEN. Ik ben zelf afgekeurd en zou graag willen werken. Wat zoou ik graag in utlpias zijn om eens te laten zien ondanks mijn handicap allemaal kan en nog wil dooen. Denk hier eens over na.

  Marjolein vermeulen
 • Wat let je om je op te geven, Marjolein?

 • Hoi Shelley,
  Ik moet dit gewoon even aan je kwijt..WTF heb jij ooit in Gerrit gezien?! Hij is echt de meest walgelijke persoon die ik ooit heb meegemaakt. Je verdient zoveel meer.. en je hebt helemaal gelijk wat betreft de Girl Code blijf met je tengels van elkaars ex af zeker als
  Vriendinnen zijnde.. heel gemeen Franny! Jij kan duidelijk niet alleen zijn want Timothy heeft het nog maar net uitgemaakt en je hebt alweer liggen viezeriken en met wie.. gatverredamme!! Echt waar Franny zelfs na zo’n streek die je Shelley hebt geleverd gewoon door blijven gaan met Gerrit. Nou ik heb nieuws voor je dat doet hij alleen maar omdat hij shelley niet meer kan krijgen en hij een viezerik is en jij een makkelijke prooi bent voor hem.. stop er aub mee voor jezelf want je zet jezelf nu zo voor schut het is echt walgelijk! Adriaan je bent zo goed bezig!! Ik snap net als jij ook echt niet wat ze allemaal in Gerrit zien, walgelijke gozer, Bah! Doet geen reet maar altijd bemoeien met andere en dan wanneer iemand Kwetsbaar is erboven op gaan liggen. Kaylee wees aub niet zo onzeker je bent een hartstikke leuke en mooie meid en je hebt een leuke vriend. Dylan meer ballen tonen!! Als Gerrit tegen je zegt laat het niet meer gebeuren moet jij eigenlijk zeggen.. wie ben jij dan mafkees, i.p.v. nee dat gaat ook niet meer gebeuren.. je stond gewoon in je recht toen je dat zei over Gerrit met Kaylee. Hij moet gewoon met zijn vieze poten van de meiden afblijven en zeker van degene die bezet zijn! Jessie en Merel jullie zijn super irritant! Jesse komt er na de seks in eens achter dat hij toch liever alleen is blablabla.. Merel even serieus!! Je noemt Shelley een slang maar jij
  Bent de grootste roddeltante daar! Opstokertje.. zo dat moest ik even kwijt.

 • Ik heb 2 marktkaarten besteld en betaald, hoe krijg ik deze kaarten, worden die gemaild? Of naar je huis adres gestuurd?
  Ik heb nog niks ontvangen namelijk.

  Helen Ruder
  • Je kunt gewoon naar het terrein gaan op het bestelde shift moment met de bestelling, daar controleren ze de bestelling hebben we begrepen.

   Utopia Markt fan
 • Hallo Merel
  ik had jouwe echt slimmer verwacht!!
  dat jij je zo in laat pakken door Jessie en voor hem aan het sporten gaat en lijnen sorry ik snap je niet dat je zo blind bent
  tijdens de bbq zit hij te sjansen met die een van die 2 meiden waar jij tegen zij vriendin en ze komt zondag weer met haar wit truitje hou je ogen eens goed open let op meid zou jammer zijn dat hij je pijn doet hij wil je voor de sex hoor en is echt niet verliefd ja op sex maar let maar op als ze er weer is dan zal je het merken echt waar wij zien wat jij niet ziet je bent en leuke meid dit verdien je niet succes daar verder maar doe je eigen ding en kwijl niet zo van hem oke daar kikt hij op ga je goed blijf mee kijken knuffel voor jou meid je bent te leuk dus laat je niet in pakken

 • Graag willen wij een keertje langs komen in augustus, maar ik kan geen evenementen vinden die in deze maand geplant zijn. Zou je een paar datums van geplande evenementen kunnen sturen? Groeten, Margreeth

  Margreeth
 • Lieve utopianen……..
  Ik heb een heel leuk nieuwtje voor jullie,
  Namelijk over die rat van een tim………weten jullie wat voor werk hij doet???
  Nee……..raden , nou misschien als jullie aan die lapzwans denken weten jullie toch wel waar hij thuishoort …..
  Hij is vullisman op de vuilniswagen in Apeldoorn…………hij hoort er niet achterop maar erin….
  Franny wees maar blij dat je van die klaploper af bent!!
  Hij is niks waard!!!
  Lieve utopia en ,ik hoop nog lang van jullie te mogen genieten ….
  Ik heb copd 4 met 24/7 zuurstof en kan bijna niet meer lopen…?.
  Dus jullie zijn mijn familie geworden……
  Een lieve groet van hannah
  Hij

 • Kathy is geloof ik het slimst van heel het stel! Eindelijk een levend wezen dat zich verzet tegen Jesse,niemand trekt z’n mond open. Jesse daarentegen wel,maar als ie tegengas krijgt gaat ie kleineren of loopt weg ,zolang hij z’n eigen zegje maar kwijt is. En nu zou dat varken in therapie moeten?? Jesse is rijp voor professionele hulp,met z’n grootheidswaanzin. En dat certificaat voor laser en is ook veeeel te snel afgegeven, nee dan kom je geloofwaardig over.ben blij dat kathy d’r mond heeft open getrokken,stelletje watjes. Jesse is geen dictator hoor,ook al ziet hij zich zelf graag in die rol

  Cora Fritz
 • Hallo.
  Even wat opmerkingen wil ik kwijt… Mylene, wat een verschrikkelijk zeikwijf ben jij,zeg. Je voert geen klote uit, hebt commentaar over alles en iedereen, loopt gelijk te janken als iemand iets heeft aan te merken over dat je lui bent. Deze mensen hebben gelijk…je bent een lui varken die de hele dag op haar nest ligt met je misselijkmakende vriendje Jens (die overigens OOK geen klote uitvoert). Verder ben je te dom om het gras te zien waaien bij windkracht 10 of een kinderfeestje te organiseren. Je houdt je niet aan afspraken en aan je woord.
  Jij wilt model worden…laat me niet lachen. Kan je dat woord wel spellen, eigenlijk? Ik vraag me af waar jij je opvoeding en opleiding vandaan hebt. Mensen als jij horen achter de kassa bij de Jumbo.
  Dylan en en dat mokkel van hem hebben totaal geen ruggegraad, maar dat is ook logisch als je uit Delft komt. Dylan zei dat hij goed kan bouwen en daarmee zou helpen. Hij laat lijken dat ie niet eens weet wat een hamer of een winkelhaak is. De tattoos die hij heeft gezet bij de medebewoners worden verwijderd omdat ie er gewoon niks van bakt.
  Merel…je gaat hartstikke goed. Ga zo door.
  Jessie…je bent een klere mannetje, maar je weet waar je voor staat en wat je wil. Laat Merel niet schieten, daar heb je wat aan.
  Adriaan…koppie op, man!! Je bent een kei. Laat je niet steeds in het harnas jagen en noem anderen niet steeds egoistisch. Zelf geef je ook weinig ruimte om te onderhandelen (dit is opbouwende kritiek).
  Alexandra…probeer niet de hele tijd anderen te helpen. Daar bereik je je eigen doelen niet mee.
  Hiske…jij kan beter een relatiebemiddelingsburo op gaan zetten, want je houdt je alleen maar bezig met mensen waarvan je denkt dat ze verliefd zijn als ze alleen maar even met elkaar praten. Als lerares lijk je het niet ver geschopt te hebben. Verder komt er ook weinig bijzonders uit je.
  Brandon…je gaat super!! Lekker bouwen. Doe je goed.
  Gerrit…blijf lekker daar. Op deze manier ga je het in de grote boze wereld niet maken.
  Shelley…tja ach. Leuk bekkie en prachtig lichaam (leuk mede-hageneesje). Daar is alles mee gezegd.
  Kaylee…hoe kunnen mensen in godsnaam zo dom zijn ?! Zit totaal niks bij. Veel te wereldvreemd.
  Mariska…je loopt erbij of je de hele wereld op je schouders draagt. Leer eens lopen met een rechte rug. Verder ga je vooralsnog lekker. Misschien kan je Mylene helpen de Jumbokassa-kneepjes te leren. Leert ze tenminste nog iets.
  Jens…bah bah bah. Eng walgelijk bijdehand ventje die mijns inziens geen moer gaat bereiken. Kan ook niet als je alleen maar op je nest ligt.
  Met groet.

 • ATI, Jens zit ‘S nachts achter de pc van alles te regelen voor Utopia!
  Volgens mij moeten jullie utopianen eerst eens bedenken met elkaar wat voor jullie een ideale samenleving is. Hoe ziet die er uiteindelijk uit? Dan heeft vervolgens iedereen een doel om naar toe te werken, individueel en gezamenlijk. Nu verschilt jullie samenleving niet zoveel met die er buiten.

 • ik heb een paspoort maar krijg mn kaartje voor de foodmarkt niet besteld

  dirk van wijngaarden
 • Wanneer krijg ik eens reactie op mn klacht.. Een bikini voor bijna 40 euro, na 1 keer dragen alsof ik een klein kind ben en na 1.5 week nog geen reactie terug..

  Samantha
 • Ik heb met verbazing gekeken naar de Western show die jullie zouden houden op die dag.. De cowboys kwamen redelijk overeen.. maar de Native Americans hebben jullie ten schande neergezet..dachten jullie nu echt dat wij in bruine jurkjes met franje er aan liepen? Dat wij vroeger in 1700 zo erbij liepen ? Of wat voor tijd dan ook? Jullie hebben de Indianen echt voor gek gezet met deze carnavals outfit. Ik kan het weten.. Ik ben een Cherokee. Orginal Native American.

  Hetty Otto
 • Lieve Merel, leuk is anders want jij gaf ECHT om hem . Jij gedraagt je sterk dat siert je terwijl J de zielepoot uithangt, hij heeft nooit van je gehouden en deed alsof de hele periode.Wachtend op het moment om het weer uit te maken en jou vervolgens natuurlijk de schuld te geven. Hij is een NARCIST, charismatische mensen maar ze haten iedereen,altijd het laatste woord willen hebben en ze vinden alleen zichzelf super!! Nu het uit is zijn dit zijn uitspraken:ze moet geholpen worden, ik ben blij dat ik er vanaf ben, ze kan me reet likken, respectloos is zij, zij moet haar gedrag aanpassen…uitspraken die je niet doet over je geliefde, ookal is de relatie verbroken.Er is een gezegde: wat je zegt ben je zelf. Voila!! Zet m op Merel, jij verdient iemand die echt van je houd en je respecteert zoals je bent.

 • Lieve Merel, J had al enige tijd een oogje op Shelley maar speelt de onschuld!! Het was nep en bedrog met jou,wees blij van hem af te zijn Power-girl ! Alet

 • Ik heb een vraag aan Dylen, Ben 62 en wil zo graag een lief heerbeestje ben niet rijk kan ook niet veel meer, maar het blijft mn wens. Liefs Irma

  I.Ordelman
 • Oh oh oh. Wat had ik daar graag willen zijn hey. Er zijn 4 mensen die me matteloos irriteren gewoon. Als ik daar was had ik hun echt het ziekenhuis in gebeukt. Om te beginnen,
  kan iemand dat stront irritante mens Merel met haar vierkante figuur aanspreken en op haar plek zetten.
  Dat mens loopt echt naast haar koper schoenen.

  Zij en Jessie denken dat hun de baas daar zijn. 2 randebiel figuren. Ik irriteer me zo erg aan die 2 baas wanna be mafkezen.
  Utopia houd niet in dat jullie de baas moeten spelen op andere bewoners.

  Als ik daar was zou ik hun allebij tegen de vloer klappen. En dat Frennie die als n valse bitch met haar centenbakje smoel loop te zeggen dat Shelly jaloers is op Merel omdat het weer goed is tussen haar en Jessie. Dan ben je echt een drama queen die sensatie zoekt. Terwijl dat helemaal niet waar is.

  Ik wou daar zitten om Jessie, Merel, Gerard, Frennie n poepie te laten ruiken. Jullie zijn niks. Wees blij dat de resterende bewoners van die rustige niet veel zeggend mensen zijn. Ik zou jullie huilend naar huis laten gaan. Stelletjes mafkezen. En de hele tijd lullen over anderen. En wanneer anderen hetzelfde doet dan willen jullie verhaal komen halen.

  De aap weet welke boom tie kan klimmen en welke niet.

  Gerrit jij bent gewoon een lul de behanger. Je doet poopie joopie maar je bent niks jongen.je profileert jezelf beter dan je bent. Maar wij de kijkers weten gewoon dat je n lullo bent!! Als ik Adriaan was zou ik je knock out slaan! En dan jessie en dan Merel.

  Aan de rest van de bewoners wil ik 1 ding zeggen ” laat die 4 lullos niet de baas spelen”. Frennie is geen toegevoegde waarde, die is n instabiele meelopertje!

  Grts Sennie Damoen

  Sennie Damoen
 • Lieve Merel, je bent een power-girl, prima en ga zo door. Stop ajb met Jessie, hij is ENORM oneerlijk tegen je. Hij heeft tegen Shelley gezegd: ik ben verliefd op je !!!
  Mariska: Een heleboel kan ik wel KILLEN. Hiske: Merel? Mariska: die staat bovenaan op mijn WURGlijst !!
  Merel dit is dus gezegd.

 • Beste Franny,

  Ik kijk met belangstelling naar jullie, wat mij opvalt is dat je zelf aangeeft onzeker te zijn in de buitenwereld.
  Ik werk als begeleider en ik denk dat voor de angst en onzekerheid geen reden voor hoeft te zijn, er zijn genoeg mogelijkheden voor om zeker je gevoel buiten heel goed en gelukkig te maken

  Ik wil je daar graag bij helpen en alle adviezen geven om daar samen aan te werken in dit geval geheel gratis!!

  Wil je contact met me opnemen om hier over te praten, want Utopia is straks voor bij en de harde wereld staat straks voor de deur.

  Ik hoor graag van je Alexandra is een goede kennis van mij !!!!

 • Lieve Merel, Luister beter naar je gevoel, Jessie roddelt achter je rug over JOU!! Hij kleineert je waar een ander bij zit,dat voel je heus wel toch! Jessie zegt tegen jou: ik twijfel aan jouw gevoelens voor mij…betekent HIJ houdt niet van jou want hij weet altijd alles OM te draaien.Hij is een narcist, narcisme is een Ziekelijke eigenliefde !! Hij noemt ieder ander: stom, egoist, waardeloos etc, OOK JOU ! Merel je verdient vééééél beter.

 • hallo billy wat vind ik het leuk dat je terug ben ik ken je al 3 jaar lang ik ben eddy en jannie kreitz ik vind het leuk dat je weer terug ben maar ik zou ook nog een keer bij utopia willen voor een dag met jannie wand jannie heeft een tia en ook aan de hart en zo en ze kan moeilijk lopen en we hebben schultzerneering en ik wil zxo gaag weer naar utopia willen wand ik ben er al een keer geweest volgende jaar toen zat gabbirellen er in en bas en nina en cees en ivan en rowenaen ook jessie en rob en zo en wim nou zou ik het ook grag even voor het laats genieten met mijn vrouw een dagje weer om af te sluiten van utopia wand ik ben een trouwe kijker van utopia wand ik vind het toppie en gerrit en merel en jessie doen het supper leuk zou je a u b iemand sture4n om ons op te halen voor een dagje groetjes van eddy en jannie kreutz

 • Hai Supergirl MEREL, Je doet het goed en KAP met Jessie, hij is jou niet waard. Jij geeft om hem, hij niet hij bedriegt je heel erg. In jullie kommunikatie ben jij eerlijk, hij probeert altijd de schuld naar jou te schuiven en hij speelt de onschuld. Daarna gaat hij iedereen op het terrein af en zegt: moet je nu eens horen wat Merel tegen mij zegt…en speelt de heilige boon,dat doe je niet over je geliefde !!!Over jou zegt hij: dat kind..is gewoon niet goed of: ik irriteer me mateloos aan dat..kind. Please stop voordat je nog meer verdriet krijgt. Jij hebt nl kans om te winnen ! J niet, de bedrieger.

 • Goede avond lieve bewoners van Utopia,

  Kan er ALSJEBLIEFT iemand zorgen dat Merel Utopia lekker per direct verlaat????
  Dat meisje der ziel is zo bedorven En bijna iedereen lijd daar onder.
  Het enige wat ze kan doen is zeiken, zeiken, inwoners PESTEN, de boel constant verzieken.
  Sluit dat mens ergens op daar op het terrein.
  Kan die kop niet meer aanzien… en die stem!???
  WTF is er mis met haar!?
  Wie geeft haar het recht of toestemming om mensen zo belachelijk te maken in haar collumpje.

  Redactie, ik snap dat je alles doet voor de kijkcijfers… maar door zo’n verrotte appel als Merel zaai je echt haat bij mensen.

  Ik hou me nog in.. laat haar lekker zo door gaan kijken hoe ze zichzelf nog kan vertonen buiten Utopia met der neppe bek!

  Utopia is verder gewoon Top

 • Lieve Merel, Hiske, Franny en Brandon , de winnaars!! Merel in de uitzending van vandaag maandag 18 november klaagt en roddelt Jessie tegen Franny: Ik vind Merel zóóó irritant !!! Merel ALLES WAT Jessie zegt over n ander ZO IS HIJZELF. Achter jouw rug om praat hij altijd negatief over jou en hij is dan de zg zielige. Open je ogen svp en…KAPPEN want je gaat verdriet krijgen met hem.Hij manipuleert jou héééél sneaky!!en.. hij kon ook totaal niet winnen in utopia 1.

 • Beste Utopianen, behalve die narcist Jessie, hoop bij de volgende stemming dat hij er uit ligt, dat zal de leuke Utopia-sfeer weer terugbrengen. Gerrit je bent NU goed bezig want iemand moet Jessie de waarheid vertellen en je doet het ondanks dat je het moeilijk vind want je bent een gevoelsmens en dat siert je.Hou vol en stem met zn allen Jessie weg, dan pas begint een fijne finale van mensen die elkaar respecteren.ook met Merel erbij, die wordt nu helemaal gebrainstormd door jessie.
  Voor jessie: alles wat je zegt, roddelt of stookt over n ander: dat ben jezelf!!!dat gezegde ken je wel.

 • In Utopia 1 heeft Narcist-Jessie verloren, hij kan niet tegen verlies en probeert het daarom in Utopia 2.Hij is een acteur die nooit eerlijk is naar anderen, vind zichzelf een Superman,bahhhh.

 • Beste Utopianen, Gerrit speciaal, blijf sterk zoals jullie nu zijn. Jessie eruit!!!Dan wordt het voor ons als publiek echt leuk. Gerrit, Fran, Mariska, Hiske: pas op voor Jessie, hij slijmt nu bij jullie, laat je niet manupuleren door hem. Merel, Jessie is opvallend lief naar je, pas op!,hij gebruikt je. HIJ wil winnen en gunt het niemand, ook JOU niet…!!!

Leave a Comment