Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners
Gelukkig hebben de Utopia bewoners al een tijdje een e-mail adres waardoor ze nu dus gemakkelijk vragen kunnen beantwoorden via de mail.

Je kunt de mail sturen naar: inwonersutopia@talpa.tv

Het bezoekadres van de bewoners kun je vinden op Utopia 2 adres
53 reacties op “Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners
 1. Marleen schreef:

  Wanneer hebben jullie een markt in Utopia?

 2. Tanja schreef:

  Wat is het toch een zooitje ongeregeld daar in Utopia gunnen elkaar het licht in de ogen niet
  Wat is dat stelletje van drie (gerrit Tim en joagim toch een stelletje lulaas ze draaien alles om en zeggen dat ze niets van het geld verstoppen weet nou die weten alle drie wat er gedaan is er zijn er twee die het geld begraven heb en tegen de andere maar zeggen dat alleen Tim het gedaan heeft stelletje huigelaars

 3. Marsh Boomsma schreef:

  Wat moet ik doen om daar te kunnen komen voor een foto met de fototoestel van Gerrit met een paar van utopia2 bewoners?

 4. marco kappers schreef:

  hallo sjon
  wij willen graag bij jullie graag bij jullie op bezoek komen en dan samen met jullie op de foto staan

 5. Lia schreef:

  Weten jullie hoevaak de utopianen hun brievenbus post ontvangen? Krijgen ze dit rechtstreeks van de postbode of zit hier een tijd tussen?

 6. H.J.M. Rademaker schreef:

  Ik ben een fan van Michael Jackson en stoor me aan het feit dat Shelley, die ook een fan beweert te zijn, de vraag van Gerrit over zijn geboorte datum compleet verkeerd beantwoordt. Volgens haar zou Michael op 25 juni (zijn sterfdag!) 1949 geboren zijn. Michael Jackson is op 29 augustus 1958 geboren, en blijkbaar wist Gerrit dat ook niet. Als fan/bewonderaar van hem zou dat toch het minste moeten zijn dat je over hem hoort te weten!

 7. Joke schreef:

  Zijn shelly en gerrit de Billy en Ruud van Utopia 2 walgelijk die 2 en jammer dat gerrit er niet uit gestuurd is samen met Tim en jo wat een stel sukkels

 8. Peter schreef:

  Hoe kom ik en met wie kom ik in contact om zaken met jullie te doen?
  Ik heb een dj en geluidsapparatuur. Wij zijn gevestigd in Bussum.
  Website
  dj-sounds.amsterdam
  Mvg Peter

 9. Madelon schreef:

  Hebben jullie ook allemaal een persoonlijk emailadres?

 10. b schreef:

  wat een zooitje daar op bij utopia vind zo kinderachtig wat steeds gebeurd
  je kan zien dat het groote kleuters zijn die in die tent slapen echt waar
  maar dat zijn we inmidels gewend van die gasten ik vind dat sbs talpa maar moet ingrijpen op tereinhet is inmidels ulopia.

 11. ONIXXX schreef:

  Ik zou adriaan graag willen trainen of goeie tips geven om die gerrit pakslaag te geven mochten ze gaan boksen

 12. Borus schreef:

  Ik wil ook wel tegen Gerrit boxen en als ik daar mee klaar ben tegen Timothy. ze even flink pak rammel geven dat ze huilend Utopia verlaten.

  gr van een vent van 52

 13. Cam schreef:

  Ik ben vanaf het begin(dus Utopia 1) trouwe kijker van Utopia maar wat er nu allemaal gebeurd vind ik vreselijk. De drie musketiers zijn huigelaars met een hoofdletter H. De meeste zijn een stelletje lanterfanters . Jonge mensen die je voortdurend overdag op bed ziet liggen en als ze niet op bed liggen vliegen ze elkaar in de haren. Nu zie ik net dat Jessie binnenkomt als nieuwe inwoner. Dat is de grootste minkukel van de hele wereld. Denkt dat hij heel wat is. Volgens mij lijd hij aan grootheidswaanzin en is bovendien een dictator eerste klas. Ik voorspel dat Timothi en Jessie elkaar binnen de kortste keren in de haren vliegen. Het wordt er niet leuker op. Ze hebben absoluut geen idee wat het woord Uttopia betekent.

  • Jo schreef:

   Ben het volledig met u eens !
   Het is een diktatortje 1e klas ,met tevens hoogmoedswaanzin.
   Hoop dat alle andere bewoners dit gedrag vlug de mond snoeren.
   Verder bestaat er het vermoeden dat Adje smoorverliefd is op die minkukel Jessie

 14. Ger schreef:

  Geachte leden, Utopia

  Met verbazing volg ik ook Utopia, maar meer hoe de leden elkaar voeden, niet met voedsel maar kwa energie. 15 verschillende mensen dus ook verschillenden energieën.
  Graag wil ik daar bij helpen om elkaar beter te begrijpen,en daar mee om te gaan. Met de Nine Star KI wordt er veel meer duidelijk hoe iemand energie werkt op de ander.

  Met vriendelijke groet,

 15. M bruurs schreef:

  beste bewoners
  ik heb een order besteld een mannenkalender en een cap van jjm. de mannenkalender is binnen maar de cap was er niet bij. op 3 januari heb ik dit al geschreven en ik kreeg een bevestiging dat het bericht in behandeling werd genomen. Tot de dag van vandaag niets gehoord en niets gekregen. Hallo wordt eens wakker en verzend de cap naar mij toe.

 16. Sandra van de Donk schreef:

  Wat een ongelooflijke arrogante man is Jessie. De toon waarop hij tegen anderen praat! Alsof hij de enige juiste persoon op aarde is. Hij heeft best goede ideeën, maar met die arrogante houding van hem ben ik wel klaar! Hij denkt dat ie alles over iedereen te zeggen heeft. En dat al vanaf dag 1. Van mag hij naar huis. Bah, wat een nare man.😝
  Jammer dat Joachiem naar huis is.

  • Ank schreef:

   Ben het helemaal met je eens Sandra. Weg met die man. Want die een onrust veroorzaakt in de groep !!! Ik heb het gevoel dat hij door SBS gevraagd is, want wie mag nou met meer dan zijn kist binnen komen ? Niemand toch ? Waarom hij dan wel met een boot ?!!!Daar zal hij wel een zakelijke deal uitgesleept hebben, die slang. Bah wat een naar ventje. En SBS is heel stom om hem binnen te laten want menig streamer heeft er genoeg van. het lijkt niet Utopia 2 maar Jessie 2 die ze uitzenden. Foutje SBS…mensen kotsen van hem al sinds utopia 1 !!! EN WAT BLIJKT : DE KIJKcijfers lopen ineens terug. ALLEmaal de schuld van die dictator die Jessie heet.

   • Sandra schreef:

    Ja en van SBS6 die hem in Utopia heeft gezet. Daar is het mee begonnen. Voor de kijkcijfers. Nou, die lopen dus terug vanwege die arroganre kwast. Foute beslissing SBS6! Andere utopianen: ZET HEM ER UIT! Wie laat zich nou zo behandelden?

 17. Schneb schreef:

  Jessie is oké.. Hij brengt alleen verkeerd.. Tim eruit dan veranderd franny vanzelf wel

 18. Tiny hendriks schreef:

  Goedemorgen lieve bewoners .jullie hebben last van natte voeten …tip broodhamen zakjes over de voeten dragen in je schoenen .droog en lekker warm

 19. barbara schreef:

  Hallo Utopianen, ben een fan vanaf het begin!
  Jessie is een NARCIS en een enorme STOKER, en JALOERS. Op Timothy en Franny en Mike en Lotus. Die 4 staan samen sterk en geven goed tegengas, klasse. Franny pas op voor Jessie. Timothy en Lotus geven hem prima op zijn donder!Mike hij is jaloers op jou, HIJ wil de leider zijn.Na elk gesprek met iemand zegt hij altijd: ze is te stom om te poepen of hij is beneden mijn intelligentie.Alleen Jessie zelf vind zich zelf een superman.

 20. barbara schreef:

  Beste Utopianen, Jessie brengt negativiteit in jullie groep.
  Jessie is een NARCIST met narcistisch gedrag, manupulerend dus. Hij is een super Stoker bij iedereen en Jaloers.Franny laat je niet beinvloeden door hem, Tim is heel lief voor jou en dat probeert hij kapot te maken. Ook Mike en Lotus maar jullie kunnen hem goed tegengas geven gelukkig.Met name Lotus en Tim : klasse !
  Als hij weer eens wegloopt, onkunde, zegt hij dingen als: te stom om te poepen of die is beneden mijn niveau. Bahh, wegstemmen dit figuur.

  • Johan schreef:

   Jessica denkt dat hij alles beter weet omdat meneer in utopia 1 heeft gezeten.
   Ze hadden hem voor het leven moeten verbannen uit utopia
   Misselijk mannetje

 21. Barbara schreef:

  Narcis moet natuurlijk N A R C I S T zijn. B.

 22. Jaap schreef:

  Je zal als ouders van Franny een brief ontvangen van ene Timothy uit Utopia die de hand komt vragen. Als vader ga je toch heen en geeft dat mannetje een ongenadig pak op z’n donder, hoe haalt hij het in zijn hoofd om dat meisje zo te manipuleren en negatief te beïnvloeden. Dat meisje moet juist vrij zijn om te leren en zelf bewust te worden. Eruit met de jongen, agressief, in het verleden stelen van de groep, huichelen en achterbaks gedrag. Nee, een slecht voorbeeld voor een ieder, de ene maffiosie is er al uit, nu hij nog

 23. Henneke schreef:

  Ja Jaap, hier ben ik het helemaal mee eens, wat een akelig ventje is dat. Zo leert Frannie nooit voor zichzelf op te komen. Ook vind ik het zo jammer van Mike dat hij zich zo negatief laat beïnvloeden door twee mensen die in de echte maatschappij totaal niet kunnen functioneren. Mike is door het gemanipuleer en gestook bijna onherkenbaar geworden. Ik hoop dat hij snel tot inkeer komt, en dat hij samen met Jessie de kar gaat trekken. Die is absoluut voor een welvarend Utopia. Hij heeft super goede ideeen, hij moet alleen leren dat andere mensen ook een mening hebben en dat alles in het leven een compromis is. Lotes en Tim zijn de ergste in hun soort, daar valt Jessie bij in het niet.!!

 24. Johan schreef:

  Wat een ziek mannetje is die Tim zeg, zoals die voor Jens stond.
  Ik had hem zijn ogen dicht getikt.
  En wat denk je van die fran met die centenbak.
  Tim is een leugenaar die het zelf gelooft en centebakje gelooft die idioot.
  Gelukkig zit ik daar niet want had er toch een paar ogen dicht dicht geslagen.
  Mijn bloed kookte toen ik zat te kijken.
  BAH! Wat een ziek zooitje loopt daar zeg, lijken wel kinderen van maximaal 7jaar

  • Willem schreef:

   Deze mensen moeten zich kapot schamen voor wie ze zijn vooral lotus en tim. maar ook mike is een ongelovelijke aso geworden, heb me in deze man(eigenlijk meer een tiener in gedrag) vergist

   Die tim heeft echt grootsheidswaanzin en is zeer narcistisch. Zou wel een beetje therapie kunnen gebruiken. Ergste is ik betwijfel of hij zelf straks zijn gedrag echt veroordeeld als hij het ooit terugkijkt.

   Als tim en lotus verdwijnen zouden dan zou utopia een betere plek worden. Waarin mike en franny zich ook kunnen ontwikkelen en prima zouden kunnen samenleven.

   Maar dit is echt heel zielig. De hele groep word voor lul gezet door dit alles. Met de drie musketiers ging het al ver en dacht ik dit slaat alles. Maar de nieuwe tim en lotus met haar negatieve egoistische benadering op alles brengt het weer naar nieuwe lows in dit programma. Het is zelfs zo erg dat niet zo leuk meer is om te kijken.

 25. barbara schreef:

  Hallo, totaal NIET mee-eens. Tim is ok, hij komt op voor zijn vriendin,dat heet Liefde. Jens, loop ajb niet achter Jesse aan of houd je eigen mening. Dat doet Adriaan ook. Jesse vind iedereen nietsnutten en zoals hij vandaag zei:vieze kwallen. Hij probeert Tim bij iedereen zwart te maken, élke dag. Hij is een stoker en opstoker. Mensen open je ogen voor Jesse-de-narcist,die slechts handelt uit eigen belang maar zegt: ik doe het voor Utopia.Hij liegt. Gerrit volg hem ajb niet.Eens laat hij je vallen als het hem uitkomt. barbara

  • Johannes schreef:

   U zegt jessie doet alles voor zichzelf en niet voor utopia. Maar kunt u mij uitleggen hoe hij hier baat bij heeft?

   Hij krijgt alleen maar gezeik over zich heen terwijl hij doet wat iemand uit de financien zou moeten doen. Helaas is financien iets wat met elk aspect te maken heeft. Alles moet namelijk betaald worden. Het bouwen, de dieren, de evenementen alles. Dus alles zou via de financiële afdeling moeten gaan voor er wat gedaanword.

   Ik kan ook niet zo goed begrijpen hoe u tim zijn gedrag probeert te rechtvaardigen met dat het uit liefde is. Het gedrag dat deze jongen vertoond hoort niet thuis in de maatschappij en ook niet in utopia. Hij is al veelvuldig flink over de streep gegaan heeft duidelijk ook anger issues en heeft zichzelf niet tot nauwelijks in de hand

   Een schaamteloos naar persoon als je het mij vraagt. Liegen aan de lopende band. (Zelfs terwijl je weet dat het gefilmd word.) Stelen uit kas. Zijn eigen vrienden verloochenen. Mensen hun bedden in het water gooien. niks gaat hem te ver. En ook nog een (slechte) manipulator. Zou je kind maar zijn waar heel nederland naar kijkt.

 26. A van de Donk schreef:

  Eigenlijk zijn jullie allemaal egoïstische en egocentrische mensen in Utopia. Hiske nog het minst. Het is echt triest hoe jullie met elkaar omgaan. Allemaal uit op eigen gewin en heel makkelijk ten koste van de ander. Jullie zijn een goede afspiegeling van een groot deel van de samenleving. In de gewone samenleving zijn gelukkig ook mensen die echt anders leven en daar vind ik meer Utopia dan bij jullie. Jesse hou toch op met iedereen op zijn/haar fouten te wijzen en je verbazing daarover uit te spreken. Je bent een heilig boontje! Gerrit ga eens wat doen man! Hou eens op allemaal met te stoken en de strijd aan te wakkeren. Zoek jullie gemeenschappelijke belang! Dat is een nieuwe samenleving creëren waar anders met elkaar wordt omgegaan toch. Ik snap wel dat Brenda voor haar oma kiest. Jullie werken niet aan een visie! Veels te druk met overleven van jullie zelf. Zowel fysiek als mentaal. Succes!

 27. Rachel Que-Siam schreef:

  Goede dag ik heb vorige week maandag een taart besteld en betaald 23,95 nu langer als een week geleden met ongeveer 20 e-mails gestuurd gebeld naar de redactie nog geen taart en krijg ook geen antwoord van de inwoners dat houd in geen taart en 23,95 weg echt een schande

 28. Cobus schreef:

  Was het niet zo dat tim tegen de winnaar van de boxwedstijd zou boxen???

 29. Barbara schreef:

  Jessie,de heilige boon, is er mede de oorzaak van dat Mike is vertrokken.Dat is wat hij wilde. Nu is Tim aan de beurt om weg te pesten. Zodat hij de leider kan zijn. Ik begrijp niet dat de Utopianen dit toelaten. Zo goed worden ze gemanipuleerd door Jessie. Wordt wakker svp.Alleen Lotus en Tim hebben hem door en geven weerwoord, nu ook Hiske gelukkig door te antwoorden: ik zie jou de hele dag nietsdoen.Tim , pasop voor Jens, die hoort jou uit om het vervolgens door te brieven naar J. Jessie s woorden als hij weer eens wegloopt: stelletje schoften, klootzakken, imbycielen, gore tengels. Woorden die je niemand anders in Utopia over anderen hoort zeggen. Stem svp jessie WEG, hij is JALOERS op de relaties en de hele groep heeft weer plezier.Adriaan doe wat jij wil en aankunt want jessie wil met de eer gaan strijken.Hij is een egoist en GEEN groepsmens, jij wel. B

 30. barbara schreef:

  Hai Utopianen, bij de laatste tiroler markt was iedereen verkleed, geweldig. Een persoon niet natuurlijk, ohja een paar bretels….Uit jalouzie stelde hij voor om Tim een Tshirt aan te bieden omdat Tim zijn blote bast liet zien. Altijd een ander zwart maken. Tim jij was tenmiste verkleed en dat verkoopt op de markt.Mileine wees gewaarschuwd voor minkukel-jessie, trap niet in zijn leugens( Billy bakker..). B.

 31. Barbara schreef:

  Beste Utopianen,beste Tim en Franny, geacht publiek, Achter de rug van Tim om proberen Jessie, merel en Gerrit iedereen op te stoken om Tim weg te sturen, zelfs Christel. Waarom een mooie relatie stukmaken ?
  Adriaan wees ajb verstandig met je keuze, niet Tim maar Jessie wegstemmen. Timothy pas op, jij vertrouwt Jessie maar hij liegt in je gezicht!Hij kletst over jou achter je rug dat je de vorige keer Joa en nu Eric gebruikt… Jessie: IK ga niet naar huis, jij wel. Stuur svp de grote MANUPULATOR Jessie naar huis.Ook Merel,door de invloed van Jessie, speelt gemeen spel: we moeten zorgen dat minstens 5 mensen op Jim stemmen..ook Gerrit speelt vies spel om zijn eigen hachie te redden. Als Tim weg zou gaan, na Mike, wie gaat Jessie dan wegpesten, ter eigen glorie. publiek wordt wakker. barbara

 32. Ellen schreef:

  Toen ik de grote boot en die Jessie door de poort zag komen dacht ik, daar komt een dictator aan en de Utopia sfeer werd eensklaps anders. Een man die iedereen recht wil zetten en eisen dat ze doen wat hij wil. Want Hij was degene die wist hoe het moest. En al was het sfeertje op dat moment ook niet alles, door zijn gedrag werd het nog erger. De onderlinge verhoudingen werden door zijn toedoen een haat en wraakzuchtige sfeer. Jammer dat zo’n persoon alles kan verpesten. En al heeft iedere inwoner van Utopia een eigen gedrag met eigenaardigheden. Als je elkaar een beetje wil begrijpen en respect hebt voor elkaar dan kun je een geweldig Utopia 2 opbouwen. Dit kan niet als er steeds een hatelijke en wraakzuchtige sfeer hangt. Het zou goed zijn als alle Utopianen de televisiebeelden zagen, die wij als kijkers iedere dag zien. Misschien zouden ze dan van hun eigen gedrag kunnen leren hoe het niet moet. En Jessie, het zou voor iedereen beter zijn dat jij het plein gaat verlaten. Ik denk dat dan het sfeertje een stuk beter zou worden. En iedereen weer zichzelf kan worden.

 33. barbara schreef:

  Dank Ellen, volkomen eens met je. Jessie die Narcist, wat is de reden dat SBS hem (+ een boot) heeft binnengelaten, de sfeer is vijandig en naar sinds zijn komst.Al het slechte wat hij over een ander zegt, is HIJZELF.De Utopianen hebben helaas(nóg)niet door dat hij een gladjanus is.Hij zorgt ervoor dat Mike wegging, ook Lotus, en nu Tim omdat dat degenen waren die Jessie doorhadden.Jessie smoest rond: Tim houdt Franny onder de duim om hem gelukkig te maken enz enz. Niet waar, Timothy houdt van Franny en andersom.Gemeen is Jessie. Adriaan ajb help Tim en niet Jessie. Hierna ben jij ad beurt zodat Jessie de winst en EER van de bakkerij tot zich trekt.Hij speelt een spel. En heel gemeen van Gerrit om,na JOA, nu ook Maat Tim weg te pesten.Hij en Merel worden bespeeld door Jessie maar hebben het niet door.

 34. barbara schreef:

  Beste Utopianen, Jim is weggepest door geroddel en gestook van met name gerrit en jessie. En ze trappen na ook!Gerrit: Franny zal ontdekken dat ze een verkeerde keuze heeft gemaakt of beter voor haar en beter voor ons. En Jessie: en nu de boomhut (van Jim) weg, wat een waardeloos projekt. Dit is gemeen natrappen.Geef ajb meer tegengas aan Jessie,hij stookt sneeky en roddelt negatief over iedereen achter diens rug. Adriaan heeft hem nu gelukkig door.Jullie ALLEN beslissen niet die ene narcist.

 35. Jantje schreef:

  Wat is die hiske toch een huichelaar elke keer achter iemands rug mee praten wat irriteer ik .e toch aan haar zeg kan ze er niet uit

 36. barbara schreef:

  Hiske is tenminste sociaal en goed begrijpend, kan je van Jessie niet zeggen.Jessie zegt over zijn medeUtopianen: het zijn schoften, verwende nesten, slappe kneuzen, domme hoofden, stel simpelen of ze hebben een mentaliteit van een naaktslak. Hij kust Merel en achter haar rug roddelt hij : diva gedrag, ze ontvreemd geld van de BV of ze graait dan hier dan daar. WAT JE ZEGT BEN JE ZELF is een waar gezegde. Merel pas op voor Jessie.

 37. math stevens schreef:

  zou het leuk vinden als Merel deze onderstaande foto krijgen kan grt lion leeuw facebook

 38. Bert de jong schreef:

  Spoed willen jullie vragen op brandon mij wil mailen alsublieft het is voor mijn heel belangrijk
  Het gaat over de mail

  Revalidatie ik ben fan van brandon

 39. Gerard schreef:

  Geachte Utopiaanen, Ik wil graag iets over het geloof komen vertellen .. Ik hoop dat jullie hiervoor open staan .. en gewoon ondanks je niet gelovig bent een dagje wilt weg lachen. Nemen jullie mijn uitdagen aan ..

  Vrg Gerard.

 40. Adrie van dam schreef:

  We krijgen nog een vest van hiske 10 mail.s gestuurt geen reactie anders willen we ons geld terug is al van 31 maar dat we wachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*