Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners
Gelukkig hebben de Utopia bewoners al een tijdje een e-mail adres waardoor ze nu dus gemakkelijk vragen kunnen beantwoorden via de mail.

Je kunt de mail sturen naar: inwonersutopia@talpa.tv

Het bezoekadres van de bewoners kun je vinden op Utopia 2 adres
37 reacties op “Utopia 2 e-mail adres, contactgegevens van de bewoners
 1. Marleen schreef:

  Wanneer hebben jullie een markt in Utopia?

 2. Tanja schreef:

  Wat is het toch een zooitje ongeregeld daar in Utopia gunnen elkaar het licht in de ogen niet
  Wat is dat stelletje van drie (gerrit Tim en joagim toch een stelletje lulaas ze draaien alles om en zeggen dat ze niets van het geld verstoppen weet nou die weten alle drie wat er gedaan is er zijn er twee die het geld begraven heb en tegen de andere maar zeggen dat alleen Tim het gedaan heeft stelletje huigelaars

 3. Marsh Boomsma schreef:

  Wat moet ik doen om daar te kunnen komen voor een foto met de fototoestel van Gerrit met een paar van utopia2 bewoners?

 4. marco kappers schreef:

  hallo sjon
  wij willen graag bij jullie graag bij jullie op bezoek komen en dan samen met jullie op de foto staan

 5. Lia schreef:

  Weten jullie hoevaak de utopianen hun brievenbus post ontvangen? Krijgen ze dit rechtstreeks van de postbode of zit hier een tijd tussen?

 6. H.J.M. Rademaker schreef:

  Ik ben een fan van Michael Jackson en stoor me aan het feit dat Shelley, die ook een fan beweert te zijn, de vraag van Gerrit over zijn geboorte datum compleet verkeerd beantwoordt. Volgens haar zou Michael op 25 juni (zijn sterfdag!) 1949 geboren zijn. Michael Jackson is op 29 augustus 1958 geboren, en blijkbaar wist Gerrit dat ook niet. Als fan/bewonderaar van hem zou dat toch het minste moeten zijn dat je over hem hoort te weten!

 7. Joke schreef:

  Zijn shelly en gerrit de Billy en Ruud van Utopia 2 walgelijk die 2 en jammer dat gerrit er niet uit gestuurd is samen met Tim en jo wat een stel sukkels

 8. Peter schreef:

  Hoe kom ik en met wie kom ik in contact om zaken met jullie te doen?
  Ik heb een dj en geluidsapparatuur. Wij zijn gevestigd in Bussum.
  Website
  dj-sounds.amsterdam
  Mvg Peter

 9. Madelon schreef:

  Hebben jullie ook allemaal een persoonlijk emailadres?

 10. b schreef:

  wat een zooitje daar op bij utopia vind zo kinderachtig wat steeds gebeurd
  je kan zien dat het groote kleuters zijn die in die tent slapen echt waar
  maar dat zijn we inmidels gewend van die gasten ik vind dat sbs talpa maar moet ingrijpen op tereinhet is inmidels ulopia.

 11. ONIXXX schreef:

  Ik zou adriaan graag willen trainen of goeie tips geven om die gerrit pakslaag te geven mochten ze gaan boksen

 12. Borus schreef:

  Ik wil ook wel tegen Gerrit boxen en als ik daar mee klaar ben tegen Timothy. ze even flink pak rammel geven dat ze huilend Utopia verlaten.

  gr van een vent van 52

 13. Cam schreef:

  Ik ben vanaf het begin(dus Utopia 1) trouwe kijker van Utopia maar wat er nu allemaal gebeurd vind ik vreselijk. De drie musketiers zijn huigelaars met een hoofdletter H. De meeste zijn een stelletje lanterfanters . Jonge mensen die je voortdurend overdag op bed ziet liggen en als ze niet op bed liggen vliegen ze elkaar in de haren. Nu zie ik net dat Jessie binnenkomt als nieuwe inwoner. Dat is de grootste minkukel van de hele wereld. Denkt dat hij heel wat is. Volgens mij lijd hij aan grootheidswaanzin en is bovendien een dictator eerste klas. Ik voorspel dat Timothi en Jessie elkaar binnen de kortste keren in de haren vliegen. Het wordt er niet leuker op. Ze hebben absoluut geen idee wat het woord Uttopia betekent.

  • Jo schreef:

   Ben het volledig met u eens !
   Het is een diktatortje 1e klas ,met tevens hoogmoedswaanzin.
   Hoop dat alle andere bewoners dit gedrag vlug de mond snoeren.
   Verder bestaat er het vermoeden dat Adje smoorverliefd is op die minkukel Jessie

 14. Ger schreef:

  Geachte leden, Utopia

  Met verbazing volg ik ook Utopia, maar meer hoe de leden elkaar voeden, niet met voedsel maar kwa energie. 15 verschillende mensen dus ook verschillenden energieën.
  Graag wil ik daar bij helpen om elkaar beter te begrijpen,en daar mee om te gaan. Met de Nine Star KI wordt er veel meer duidelijk hoe iemand energie werkt op de ander.

  Met vriendelijke groet,

 15. M bruurs schreef:

  beste bewoners
  ik heb een order besteld een mannenkalender en een cap van jjm. de mannenkalender is binnen maar de cap was er niet bij. op 3 januari heb ik dit al geschreven en ik kreeg een bevestiging dat het bericht in behandeling werd genomen. Tot de dag van vandaag niets gehoord en niets gekregen. Hallo wordt eens wakker en verzend de cap naar mij toe.

 16. Sandra van de Donk schreef:

  Wat een ongelooflijke arrogante man is Jessie. De toon waarop hij tegen anderen praat! Alsof hij de enige juiste persoon op aarde is. Hij heeft best goede ideeën, maar met die arrogante houding van hem ben ik wel klaar! Hij denkt dat ie alles over iedereen te zeggen heeft. En dat al vanaf dag 1. Van mag hij naar huis. Bah, wat een nare man.😝
  Jammer dat Joachiem naar huis is.

  • Ank schreef:

   Ben het helemaal met je eens Sandra. Weg met die man. Want die een onrust veroorzaakt in de groep !!! Ik heb het gevoel dat hij door SBS gevraagd is, want wie mag nou met meer dan zijn kist binnen komen ? Niemand toch ? Waarom hij dan wel met een boot ?!!!Daar zal hij wel een zakelijke deal uitgesleept hebben, die slang. Bah wat een naar ventje. En SBS is heel stom om hem binnen te laten want menig streamer heeft er genoeg van. het lijkt niet Utopia 2 maar Jessie 2 die ze uitzenden. Foutje SBS…mensen kotsen van hem al sinds utopia 1 !!! EN WAT BLIJKT : DE KIJKcijfers lopen ineens terug. ALLEmaal de schuld van die dictator die Jessie heet.

   • Sandra schreef:

    Ja en van SBS6 die hem in Utopia heeft gezet. Daar is het mee begonnen. Voor de kijkcijfers. Nou, die lopen dus terug vanwege die arroganre kwast. Foute beslissing SBS6! Andere utopianen: ZET HEM ER UIT! Wie laat zich nou zo behandelden?

 17. Schneb schreef:

  Jessie is oké.. Hij brengt alleen verkeerd.. Tim eruit dan veranderd franny vanzelf wel

 18. Tiny hendriks schreef:

  Goedemorgen lieve bewoners .jullie hebben last van natte voeten …tip broodhamen zakjes over de voeten dragen in je schoenen .droog en lekker warm

 19. barbara schreef:

  Hallo Utopianen, ben een fan vanaf het begin!
  Jessie is een NARCIS en een enorme STOKER, en JALOERS. Op Timothy en Franny en Mike en Lotus. Die 4 staan samen sterk en geven goed tegengas, klasse. Franny pas op voor Jessie. Timothy en Lotus geven hem prima op zijn donder!Mike hij is jaloers op jou, HIJ wil de leider zijn.Na elk gesprek met iemand zegt hij altijd: ze is te stom om te poepen of hij is beneden mijn intelligentie.Alleen Jessie zelf vind zich zelf een superman.

 20. barbara schreef:

  Beste Utopianen, Jessie brengt negativiteit in jullie groep.
  Jessie is een NARCIST met narcistisch gedrag, manupulerend dus. Hij is een super Stoker bij iedereen en Jaloers.Franny laat je niet beinvloeden door hem, Tim is heel lief voor jou en dat probeert hij kapot te maken. Ook Mike en Lotus maar jullie kunnen hem goed tegengas geven gelukkig.Met name Lotus en Tim : klasse !
  Als hij weer eens wegloopt, onkunde, zegt hij dingen als: te stom om te poepen of die is beneden mijn niveau. Bahh, wegstemmen dit figuur.

  • Johan schreef:

   Jessica denkt dat hij alles beter weet omdat meneer in utopia 1 heeft gezeten.
   Ze hadden hem voor het leven moeten verbannen uit utopia
   Misselijk mannetje

 21. Barbara schreef:

  Narcis moet natuurlijk N A R C I S T zijn. B.

 22. Jaap schreef:

  Je zal als ouders van Franny een brief ontvangen van ene Timothy uit Utopia die de hand komt vragen. Als vader ga je toch heen en geeft dat mannetje een ongenadig pak op z’n donder, hoe haalt hij het in zijn hoofd om dat meisje zo te manipuleren en negatief te beïnvloeden. Dat meisje moet juist vrij zijn om te leren en zelf bewust te worden. Eruit met de jongen, agressief, in het verleden stelen van de groep, huichelen en achterbaks gedrag. Nee, een slecht voorbeeld voor een ieder, de ene maffiosie is er al uit, nu hij nog

 23. Henneke schreef:

  Ja Jaap, hier ben ik het helemaal mee eens, wat een akelig ventje is dat. Zo leert Frannie nooit voor zichzelf op te komen. Ook vind ik het zo jammer van Mike dat hij zich zo negatief laat beïnvloeden door twee mensen die in de echte maatschappij totaal niet kunnen functioneren. Mike is door het gemanipuleer en gestook bijna onherkenbaar geworden. Ik hoop dat hij snel tot inkeer komt, en dat hij samen met Jessie de kar gaat trekken. Die is absoluut voor een welvarend Utopia. Hij heeft super goede ideeen, hij moet alleen leren dat andere mensen ook een mening hebben en dat alles in het leven een compromis is. Lotes en Tim zijn de ergste in hun soort, daar valt Jessie bij in het niet.!!

 24. Johan schreef:

  Wat een ziek mannetje is die Tim zeg, zoals die voor Jens stond.
  Ik had hem zijn ogen dicht getikt.
  En wat denk je van die fran met die centenbak.
  Tim is een leugenaar die het zelf gelooft en centebakje gelooft die idioot.
  Gelukkig zit ik daar niet want had er toch een paar ogen dicht dicht geslagen.
  Mijn bloed kookte toen ik zat te kijken.
  BAH! Wat een ziek zooitje loopt daar zeg, lijken wel kinderen van maximaal 7jaar

  • Willem schreef:

   Deze mensen moeten zich kapot schamen voor wie ze zijn vooral lotus en tim. maar ook mike is een ongelovelijke aso geworden, heb me in deze man(eigenlijk meer een tiener in gedrag) vergist

   Die tim heeft echt grootsheidswaanzin en is zeer narcistisch. Zou wel een beetje therapie kunnen gebruiken. Ergste is ik betwijfel of hij zelf straks zijn gedrag echt veroordeeld als hij het ooit terugkijkt.

   Als tim en lotus verdwijnen zouden dan zou utopia een betere plek worden. Waarin mike en franny zich ook kunnen ontwikkelen en prima zouden kunnen samenleven.

   Maar dit is echt heel zielig. De hele groep word voor lul gezet door dit alles. Met de drie musketiers ging het al ver en dacht ik dit slaat alles. Maar de nieuwe tim en lotus met haar negatieve egoistische benadering op alles brengt het weer naar nieuwe lows in dit programma. Het is zelfs zo erg dat niet zo leuk meer is om te kijken.

 25. barbara schreef:

  Hallo, totaal NIET mee-eens. Tim is ok, hij komt op voor zijn vriendin,dat heet Liefde. Jens, loop ajb niet achter Jesse aan of houd je eigen mening. Dat doet Adriaan ook. Jesse vind iedereen nietsnutten en zoals hij vandaag zei:vieze kwallen. Hij probeert Tim bij iedereen zwart te maken, élke dag. Hij is een stoker en opstoker. Mensen open je ogen voor Jesse-de-narcist,die slechts handelt uit eigen belang maar zegt: ik doe het voor Utopia.Hij liegt. Gerrit volg hem ajb niet.Eens laat hij je vallen als het hem uitkomt. barbara

  • Johannes schreef:

   U zegt jessie doet alles voor zichzelf en niet voor utopia. Maar kunt u mij uitleggen hoe hij hier baat bij heeft?

   Hij krijgt alleen maar gezeik over zich heen terwijl hij doet wat iemand uit de financien zou moeten doen. Helaas is financien iets wat met elk aspect te maken heeft. Alles moet namelijk betaald worden. Het bouwen, de dieren, de evenementen alles. Dus alles zou via de financiële afdeling moeten gaan voor er wat gedaanword.

   Ik kan ook niet zo goed begrijpen hoe u tim zijn gedrag probeert te rechtvaardigen met dat het uit liefde is. Het gedrag dat deze jongen vertoond hoort niet thuis in de maatschappij en ook niet in utopia. Hij is al veelvuldig flink over de streep gegaan heeft duidelijk ook anger issues en heeft zichzelf niet tot nauwelijks in de hand

   Een schaamteloos naar persoon als je het mij vraagt. Liegen aan de lopende band. (Zelfs terwijl je weet dat het gefilmd word.) Stelen uit kas. Zijn eigen vrienden verloochenen. Mensen hun bedden in het water gooien. niks gaat hem te ver. En ook nog een (slechte) manipulator. Zou je kind maar zijn waar heel nederland naar kijkt.

 26. A van de Donk schreef:

  Eigenlijk zijn jullie allemaal egoïstische en egocentrische mensen in Utopia. Hiske nog het minst. Het is echt triest hoe jullie met elkaar omgaan. Allemaal uit op eigen gewin en heel makkelijk ten koste van de ander. Jullie zijn een goede afspiegeling van een groot deel van de samenleving. In de gewone samenleving zijn gelukkig ook mensen die echt anders leven en daar vind ik meer Utopia dan bij jullie. Jesse hou toch op met iedereen op zijn/haar fouten te wijzen en je verbazing daarover uit te spreken. Je bent een heilig boontje! Gerrit ga eens wat doen man! Hou eens op allemaal met te stoken en de strijd aan te wakkeren. Zoek jullie gemeenschappelijke belang! Dat is een nieuwe samenleving creëren waar anders met elkaar wordt omgegaan toch. Ik snap wel dat Brenda voor haar oma kiest. Jullie werken niet aan een visie! Veels te druk met overleven van jullie zelf. Zowel fysiek als mentaal. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*